Udtalelser om samarbejde

Mads Nørgaard / Nørgaard & Christensen ApS siger følgende:

”Vi har igennem en længere periode benyttet Tagpris.dk. Kvaliteten af femsendte sager har været god, og kunderne har været seriøse. Vi har igennem Tagpris.dk landet mange projekter, som vi ikke umiddelbart ikke har kunne realisere, uden den geografiske vidde som tagpris.dk repræsenterer.
Alt i alt er vi meget tilfredse.


Steen Nymand / Lf Byg og Anlæg ApS siger følgende:

“Jeg er bestemt tilfreds med vores samarbejde med Imentor. Til at starte med var jeg tilbageholdende for at tage imod kundemøder i København. Jeg er dog glad for, at jeg takkede ja. Vi blev tildelt nogle seriøse kunder og fik flere opgaver ind som ordre.

En stor fordel er også, at hvis kunden aflyser, melder man det på sin personlige partnerside, og hvis aflysningen godkendes, modtager man et nyt møde uden beregning.”


J-W Entreprise siger følgende:

“Jeg har for nylig opstartet samarbejde med Imentor, og jeg må indrømme, at jeg er blevet rigtig, rigtig positivt overrasket. Booking af møderne fra iMentors side, fungerer bedre end forventet.”


Rossau Entreprise siger følgende:

“Rossau Entreprise startede for en lille måneds tid siden et samarbejde med Imentor. Når man starter sådan et samarbejde, er der altid en skepsis til firmaet fra starten af, da der er mange rådne kar inden for deres branche. Her vil jeg dog forsikre fremtidige samarbejdspartnere om, at i hvertfald i mit tilfælde har jeg indtil dags dato ikke kommet ud til en useriøs kunde.

Imentor kan fint anbefales til andre brugere af Rossau Entreprise.”


Johnny Hansen / Malerfrima JS Hansen siger følgende:

“Jeg har været hos Imentor, som samarbejdspartner i lidt over et år nu, og jeg er meget tilfreds. Mængden af møder, der er blevet til ordre, er væsentlig større, end hvad jeg havde turde håbe på og var blevet stillet i udsigt.”


Martin Østerkær siger følgende:

“Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Imentor. Jeg er blevet positivt overrasket og er meget glad for samarbejdet. Jeg har oplevet, at der er godt styr på tingene, og at iMentor overholder de aftaler, de indgår. Samme dag som man skal ud til et møde, modtager man en påmindelse – det synes jeg er en flot service. Systemet med at kunderne modtager et prisoverslag, fungerer rigtig godt. Kunderne er forberedt på, hvilket prisleje opgaven ligger i, inden jeg kommer ud til mødet – det gør det nemmere at få opgaven i hus.”


Kasper Petersen / Papir Uld Amager siger følgende:

“Jeg er godt tilfreds med mit samarbejde med Imentor. Indtil videre har jeg modtaget 6 møder, hvoraf jeg har fået 5 af opgaverne hjem. Jeg er blevet positivt overrasket.”


Lars Nymark / Tingkærgaard Tømrer & Murer ApS siger følgende:

“Et godt og fornuftigt samarbejde, hvor jeg føler, at jeg får noget for pengene. Jeg synes, at Imentors sagsbehandlere gør et grundigt og uddybende stykke arbejde i deres kvalitetssikring af kunderne. Dette betyder, at jeg får en god beskrivelse af den opgave, som kunden skal have udført. Hos Imentor har man mulighed for at sætte samarbejdet i bero i en periode, f.eks. i ferier, i meget travle perioder o.l.. Jeg har selv, benyttet mig af beroperioder og det fungerer godt. Noget jeg er glad for hos Imentor er, at man selv bestemmer hvilket eller hvilke områder man ønsker møder i, således at man ikke bruger unødig tid på kørsel.

Jeg har dog oplevet, at nogle kunder har henvendt sig blot for at tjekke priser, uden at de i sidste ende vil have udført opgaven. Her er det muligt at melde mødet som en reklamation. Muligheden for reklamation gør, at jeg ikke føler, at jeg betaler for noget jeg ikke får. Alt i alt, er jeg glad for samarbejdet med Imentor.”


Christian Boj Lindskov / Murermester Christian Boj Lindskov siger følgende:

“Efter 2 år hos Imentor er jeg stadig tilfreds med samarbejdet. Jeg har modtaget 2 møder pr. måned, det har været et passende for mig. Jeg har flere gange oplevet, at det tilbud jeg har beregnet til kunderne, ligger under det elektroniske tilbud de har modtaget fra hjemmesiden. Kunden bliver positivt overrasket og det giver en god start på en mulig opgave.”


Steen Paarup Hansen / R Arkitekter Esbjerg siger følgende:

“Jeg har siden 2010 samarbejdet med Imentor og er meget tilfreds. Samarbejdet har skabt nogle kontakter, som ellers ikke var blevet etableret samt skabt en stor spredning i mit geografiske område.”


Thomas Landin / Landin Byg siger følgende:

“Vi har nu været hos Imentor i lidt over 1år og er meget tilfredse med samarbejdet. Vi har fået mange ordrer ud af møderne fra Imentor og samarbejdet har bestemt tjent sig selv hjem. Vi har dog oplevet at komme ud til kunder, der ikke er helt så seriøse omkring opgaven, som de har givet udtryk for til Imentor. Her er der mulighed for at indberette det som en reklamation og derved få et nyt møde uden beregning, så processen fungerer.”


Malermester Jacob siger følgende:

“Imentor A/S ( malerpris og gulvpris ) er vores stærkeste samarbejdspartner. Gennem dem har vi ikke haft stilstand siden vores samarbejde begyndte. Vores hidtil bedste valg af samarbejdspartner i vores 8 år i branchen.”


MF Byg siger følgende:

“Jeg startede i slutningen af 2012 op som selvstændig tømrer. Jeg fandt Imentor A/S, og afholdt et møde med dem. Jeg fik det første møde en uges tid efter. Beregningen lød på 34.359,00 kr. Nu er ordren blevet godkendt, og jeg fik en ordre hjem på 78.834,88 kr. Kunden skal nu også have leveret ALLE materialer til hans gør-det-selv opgaver. Alt i alt fik jeg meget mere ud af samarbejdet med Imentor A/S end forventet. Med et samarbejde med Imentor A/S, står du ikke stille som nystartet”


Michael Seye / Byggefirmaet Birk siger følgende:

“Vi har nu haft et godt samarbejde kørende med Imentor A/S i 1 år og har været meget tilfredse. Vi har fået 2-4 kundemøder om måneden som har givet godt med ordrer. Vi er faktisk i den heldige situation, at vi har været nødt til at skrue ned for, hvor mange møder vi kan modtage, da vi har fået ordrebogen fyldt op til efter sommerferien! Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Imentor A/S.”


Kresten Rasmusen / Murerfirma Kr Byg siger følgende:

“Jeg har næsten været kunde hos Imentor A/S i et år. Det er fornuftige kunder man kommer ud til og ca. hver 3. møde bliver til en ordre, hvilket jeg er meget godt tilfreds med. Håber at mit samarbejde med Imentor A/S kan blive ved længe endnu.”


Karsten Grøndahl Andersen / Grøndahl Tømrer & Snedker ApS siger følgende:

“Jeg har nu været med hos Imentor A/S (Tagpris.dk) i snart et år. I starten var jeg lidt skeptisk og fik desværre ikke rigtig nogle kunder. Men når jeg nu ser tilbage er det ca. hvert 3. kundebesøg som har ført til en ordre, hvilket jeg synes er rigtig fornuftigt. Jeg kan derfor varmt anbefale Imentor A/S.”


Emil Skov / Malerfirmaet Arne Skov siger følgende:

“Jeg har i det års tid, vi har haft samarbejde med Imentor A/S (malerpris.dk) været rigtig godt tilfreds. Vi har fået et tilpas område, som jeg synes vores virksomhed passer til. Der har været god kontakt med kunden, og de fleste gange er det endt ud med ordrer til firmaet. Folkene hos Imentor A/S er altid nemme og snakke med! Alt i alt er jeg meget glad for at være kommet med i samarbejdet.”


Anders & Søren / ANSØ Byg ApS siger følgende:

“Siden ansøbyg.dk‘s tilmelding på Imentor A/S har vi oplevet en stor stigning af ordrer. Vi er glade for samarbejdet og synes, at det fungerer godt med informations/påmindelses funktionen via SMS og email. Henvendelser, både om store og små opgaver, har været på tegnebrættet, og vi har fået meget ud af det hele.
Kunderne har med en enkelt undtagelse været seriøse, og vi føler ikke, at vi har spildt vores tid – overordnet set. Vi regner stærkt med at fortsætte samarbejdet i mange år endnu og kan kun anbefale det til andre.”


Allan Frank Christiansen / Den Lokale Håndværker siger følgende:

“Vi har nu haft en aftale med Imentor A/S i cirka 1½ år, og er generelt meget tilfredse. Vi har fået en hel del nye kunder ud af aftalen. Hvis vi skal komme med lidt kritik, er det ikke alle kunderne der er oprigtigt interesserede i at få lavet opgaven. I den situation er det ret ærgerligt at have brugt tid på det. Men bortset fra kritikken, synes vi, at samarbejdet med Imentor A/S foregår professionelt og efter bogen.”


Murermester Peter Knudsen siger følgende:

“Jeg har samarbejdet med Imentor A/S – murerpris.dk i Ca. 1 ½ års tid og er ganske godt tilfreds med samarbejdet. Jeg får flere opgaver i ordrebogen via Imentor A/S end jeg har fået igennem lignende formidlere af arbejde, kan derfor roligt anbefale Imentor A/S til andre der ønsker flere kunder i butikken.


Revisor Tom Østergaard / ER Revision siger følgende:

“Vi indledte samarbejdet med revisor-pris.dk omkring 1/8 2010. Vores erfaringer med samarbejdet har indtil videre været positive. Vi anser samarbejdet som et godt supplement til de øvrige måder, hvorpå vi skaber kontakt til nye kunder.”


Blikkenslager Gert Jørgensen siger følgende:

“Vi indgik samarbejde med Imentor A/S (VVS-pris.dk) medio 2010. Vores oplevelse er at det er en nem, hurtig og effektiv måde at få flere kunder. Vi bruger det som et supplement til at fylde ordrebogen op i denne kriseperiode.”