Håndværker.dk profil

Som håndværker, brolægger, anlægsgartner eller lignende kan du få en profil på vores portal Håndværker.dk - Danmarks største håndværkerportal.

Din profil fungerer både som et sted, hvor du kan samle anbefalinger fra tidligere kunder samt få kontakt til nye, og som en flot online tilstedeværelse for din virksomhed.

De fleste kunder nutildags vil ikke bare slå op i en telefonbog og så ringe til den første og bedste håndværker - kunder researcher typisk en del, før de overhovedet overvejer at tage kontakt.

Derfor er det vigtigt at have en flot tilstedeværelse på nettet som selvstændig, og det kan du få med en profil på Håndværker.dk.

Professionelle billeder

Vores erfaring er, at din profil på Håndværker.dk ofte vil gøre et større indtryk på kunder end en almindelig hjemmeside vil.

Grunden til dette er bl.a., at en profil hos os inkluderer billeder taget af en professionel fotograf.

Når du tilmelder dig Håndværker.dk, sender vi en fotograf ud til din virksomhed, som har fokus på at vise din virksomhed fra sin bedste side og på en måde, der tiltaler kunderne.

Indhent anbefalinger fra dine gode kunder

Visse kunder vil slet ikke overveje at bestille et stykke arbejde hos en håndværker, hvis de ikke først kan finde udtalelser eller anbefalinger fra andre.

Derfor har vi gjort det muligt for dig at indhente og vise anbefalinger fra tidligere og nuværende kunder på din profil. På den måde kan du lade dit gode arbejde tale for sig selv.

Andre muligheder

Vi har flere produkter, som du kan tilføje til din profil for at øge kendskabet til din virksomhed og for at vise dit gode arbejde. Dem kan du læse om her: