FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg betale?

Du betaler et fast månedligt beløb og herefter kan du reservere lige så mange møder, som du har lyst til.


Skal man betale ekstra for de større opgaver?

Nej. Alle opgaver er tilgængelige på lige fod på din markedsplads.


Hvor mange sendes ud for at byde på kundens opgave?

Kun dig. 1 kunde - 1 fagmand.


Skal mit tilbud til kunden matche den pris, Imentor beregnede elektronisk?

Nej. Du er eksperten, og du har fuldt ud friheden til at prissætte opgaven, som du vil. Det eneste krav, vi har, er, at det skal være et realistisk, konkurrencedygtigt tilbud.


Hvilke typer kunder har i?

Det er typisk almindelige danskere, der henvender sig til os, eks. boligejere og -lejere. Vi får dog også henvendelser fra foreninger og virksomheder. Vi booker kun erhvervskunder ind til revisorer.


Kan jeg sige nej til et møde?

Du bestemmer fuldt ud selv, hvilke møder du reserverer. Hvis du ikke reagerer på en SMS, så sendes opgaven eksempelvis bare videre til en anden.


Hvad gør jeg under ferie, eller hvis jeg får for travlt i en kort periode?

Du skal have lov til at tage på ferie eller have travlt. Derfor kan din partneraftale sættes på standby i op til 6 uger årligt (dog maksimalt 3 uger af gangen med min. en måned mellem beroperioderne).


Hvordan fordeles møderne?

Møderne fordeles ligeligt mellem vores partnere uden favorisering. Opgaven matches til dig ud fra dine kernekompetencer, dit geografiske område og dine ønsker til mødetidspunktet.


Kan jeg være sikker på at få et specifikt antal møder?

Vi kan desværre ikke formidle kunder, der ikke henvender sig til os. Så der kan altså være perioder, hvor du ikke får nogen møder ind. Men hvis dette sker, så kan du sende os en mail, og hvis vi kan bekræfte at du ikke har haft nogen møder til rådighed, så betaler du ganske enkelt ikke for næste måneds abonnement.


Er det svært at opsige partnerskabet?

Det er ikke svært. Vi er gladest, når vores partnere bliver ved med at være partnere, men det skal ikke være svært at opsige, hvis det bliver nødvendigt. Man opsiger ved skriftlig henvendelse til vores administration på info@imentor.dk.